top of page

Oogzorg

EyeCare Wijnholds investeert in de beste oogzorg. Daarom hebben wij een aantal optometristen en een orthoptist in huis. Een optometrist  spoort vroegtijdig oogafwijkingen en oogziekten op. Sommige oogproblemen behandelt de optometrist zelf of hij verwijst u naar de oogarts.

Een
orthoptist houdt zich bezig met onderzoek en niet-chirurgische behandeling van afwijkingen die betrekking hebben op de samenwerking van de ogen en de oogmotoriek. Denk hierbij aan scheelzien, dubbelzien en het 'luie oog'. U kunt ook bij de orthoptist terecht voor oogmetingen bij jonge kinderen.

Alle oogzorg van EyeCare Wijnholds is samengebracht in het Oogzorgcentrum Stedendriehoek. Daar vindt u ook de tarievenlijst van onze diensten

 
Wanneer een oogmeting 
niet voldoende informatie geeft
om de klacht
op te lossen.
Wijnholds_Pictogrammen_CMYK-oranje-lens.
oogzorgcentrum-400-px.png
oog2.jpg

Optometrie

Onze optometristen zijn gespecialiseerd in het opsporen van oogaandoeningen en -afwijkingen. Daarbij kijken zij naar degenaraties van de macula, netvliesproblematiek, glaucoom, keratoconus en diabetische retinopathie. 

Orthoptie

Onze orthoptist kijkt naar klachten als scheelzien, een lui oog, dubbel zien en oogbewegingsstoornissen. Verder doet ze oogmetingen voor jonge kinderen om verziendheid, bijziendheid en cilindrische refractie-afwijkingen te meten. Daarnaast kun je ook bij een orthoptist terecht voor myopie-beheersing en specifieke hoofdpijn- en leesklachten.

kiddo5.jpg
bottom of page