top of page

Contactlenzen

Naast een bril zijn ook contactlenzen voor veel mensen een mooie oplossing. Voordat we uw ogen van de juist passende lenzen voorzien, meten we de oogsterkte en brengen we de kromming van het hoornvlies in kaart. Daarnaast controleren we de conditie van het traanfilm, zodat we weten of deze voldoende is.

EyeCare Wijnholds voorziet graag in de beste oogzorg, laat dus regelmatig uw contactlenzen controleren door één van onze contactlensspecialisten.

Wij helpen u graag!

Ervaren contactlens-specialisten

EyeCare Wijnholds is gespecialiseerd in het aanmeten van allerleis soorten lenzen. Van harde tot zachte lenzen, en dag- tot nachtlenzen. Misschien wilt u wel lenzen met leesgedeelte of heeft u baat bij medische contactlenzen. We hebben zelfs speciale lenzen voor myopie-controle. Bij EyeCare Wijnholds bent u aan het juiste adres voor uw ideale contactlenzen.

pexels-maksim-goncharenok-5611966.jpg
Image by Soroush Karimi

Daglenzen

Elke dag een schoon fris setje lenzen. Daglenzen zijn gemakkelijk, hygiënisch en heel erg comfortabel. U hoeft ze niet dagelijks te reinigen en u heeft ook geen vloeistoffen meer nodig. Daarbij hebben ze een zeer hoog draagcomfort door de hoge zuurstofdoorlatendheid. Daglenzen zijn perfect voor kinderen of als u gaat voor comfort en gemak. Heel fijn om af te wisselen met uw bril!

Maandlenzen

Maandlenzen vallen onder de noemer 'zachte lenzen'. Het zijn contactlenzen die u elke dertig dagen vervangt. Maandlenzen zijn verkrijgbaar in vrijwel iedere sterkte en uitvoeringen. Denk hierbij aan lenzen met cilinders of een leesgedeelte. EyeCare Wijnholds biedt lenzen van verschillende materialen. Het is maar net wat het beste aansluit op uw ogen en wensen!

contactlenzen
=
zien 
zonder
beperkingen
Wijnholds_Pictogrammen_CMYK-oranje-lens.
Image by Altınay Dinç

Nachtlenzen

Nachtlenzen doet u 's avonds in en 's ochtends weer uit. Terwijl u slaapt, corrigeren de lenzen uw ogen waardoor u overdag perfect zicht hebt zonder bril of lenzen. Dit type lens is perfect als u regelmatig last heeft van droge ogen door bijvoorbeeld computerwerk. Ook zijn ze zeer geschikt als u vrijuit wil kunnen sporten of er gewoon de voorkeur aan geeft om geen lenzen of bril te dragen. 

Myopie controle

Myopie is hetzelfde als bijziendheid. Voorwerpen in de verte ziet u dan onscherp. De laatste jaren is myopie  toegenomen onder kinderen door veelvuldig gebruik van smartphones en tablets. Het gebruik van orthokeratologie-lenzen is een veelbelovende benadering om myopie te vertragen. Wijnholds Optiek specialiseert in dergelijke lenzen en voorziet u van een persoonlijk advies!

kiddo4.jpg
bottom of page