Wijnholds Optiek brengt de eventuele zorgvergoeding direct in mindering op de aankoop.

VINT MONTUUR INCLUSIEF ENKELVOUDIGE GLAZEN € 199,- EN MULTIFOCAAL € 399,-*

 

Vint is een collectie van unieke monturen met een knipoog. Toffe modellen, kleurrijke details en de vintage look karakteriseren de brillen. 

En wist u dat er aan de binnenkant van de pootjes een quote staat? Vint kent vele gezichten en er zit dan ook altijd wel een tof model voor u bij. Of u nu voor stoer, kleurrijk of hip gaat. Vint heeft het allemaal. En het mooie is dat we de brillen (inclusief glazen) voor een vaste lage prijs verkopen! Komt u snel een kijkje nemen?

* Vraag naar de voorwaarden.

VEEL VOORDEEL OP JE ZONNEBRIL OP STERKTE

 

Het voorjaar komt er weer aan! Ben jij al klaar voor de zon? Met een zonnebril heb je altijd scherp zicht. En al helemaal als je er een op sterkte hebt. Een zonnebril zorgt er niet alleen voor dat je in de felle zon goed zicht hebt, maar beschermt ook je ogen tegen schadelijke UV-straling. Geef je ogen rust met een zonnebril die bij je past.

Of je je nu in de auto, in de stad of op het strand bevindt: je zonnebril gaat overal mee naartoe. En wil je gekleurde, meekleurende of bijvoorbeeld gepolariseerde zonneglazen? De mogelijkheden zijn eindeloos! Bij Wijnholds Optiek ben je welkom voor een professioneel advies.

Duistervoordseweg 5

7391 CA Twello

0571-277066

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon